Camper onderhoud en reparatie

Niet alleen het autogedeelte van uw camper vergt onderhoud, ook de opbouw van de camper moet in orde zijn als u zorgeloos met vakantie wilt.
 
Technische jaarbeurt
Alle belangrijke onderdelen die het kamperen veraangenamen worden gecontroleerd en waar nodig gerepareerd of vervangen. Uiteraard in overleg met u. Zo komen onder meer aan bod de complete gasinstallatie van de kachel en natuurlijk de kachel zelf, koelkast, het gasfornuis en de boiler. Net zoals u thuis uw cv-ketel elk jaar laat schoonmaken. Ook worden de gasslangen en gasdrukregelaars gecontroleerd. De water installatie en de wc.
Het elektrisch circuit van uw camperopbouw wordt doorgemeten zoals 12 volt en 230 volt gecontroleerd op goede werking, net zoals de boordaccu’s. De hele opbouw wordt gecontroleerd en op vocht gemeten.
 
Controle apparaten
Alles moet het doen als u op weg gaat, punt uit. Dus controleren wij alle apparaten in uw opbouw zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan als u net bent vertrokken. Daaronder vallen ook de kachel, koelkast, boiler, gasstel.
 
Motor en onderstel
Ook doen wij het onderhoud aan onderstel, motor en aandrijving. Wij kunnen ook u jaarlijkse APK regelen. Wilt u meer motorvermogen of juist zuiniger rijden laat u camper chiptuning ongeveer 5% zuiniger bij normaal gebruik.